Teljesség, egyensúly, életöröm az illó- és esszenciális olajok nyelvén.

Quintesszencia - egy csepp ragyogás

Quintesszencia - egy csepp ragyogás

Június illata - Ikrek hava

2017. június 02. - Lázár Márta

j2.jpg

Június a könnyedség jegyében született, kedves, kommunikatív Ikrek-személyiség, kettős, azaz kétkedő s hívő egyúttal, maximalista és világcsavargó. Az érzelmeket hajlamos viccel elleplezni, átsuhan fölöttük, mit is mondhatna róluk, meg miért, sóhajok és könnyek? Á! Beszélgessünk inkább más érdekes dolgokról... és jön a témák csodás sora, vagy hallgassunk zenét, nézzünk filmet, az Ikrek ugyanis sosem unalmas a társaság, biztosan jól értesült mindenben, amolyan univerzális elme, akár nő, akár férfi.

Ha szeretnéd megnyitni a női Ikrek-et, vedd az édesnarancs olajat (Wild orange a DoTerra-s neve), és cseppents a kávéjába, isteni zamatot ad, ám kérdezd meg előtte, szereti-e az ízesített kávét... Vagy simítsd a tenyerére, de vigyázz, ezt ne napozás közben/előtt tedd, mert a citrus fényérzékenyítő hatású, égési sebekhez hasonló sérülést válthat ki a napsütötte olajos bőrfelületen. 

A másik olajkeverék persze hogy a Whisper, amivel szóra bírhatod, vagy fölhívhatod a figyelmét, hogy bent, a lelkünkben is suttog egy teljes, finom belső világ, a fájdalmakról, sérülésekről, örömökről, amikből énünk szövete össze áll. 

Ha férfi az Ikrek ismerősöd, a zöldcitromot (Lime) csak úgy, hétköznapi módon, minden rajongás nélkül cseppentheted a tenyeredbe, ha ő ott van melletted, érezni fogja, ez az illatok egyik jósága :) Vigyázz, ez is fényérzékenyítő. 

Bátran ajánlhatod neki a Lemongrass-t, vagyis az indiai citromfüvet, citromcirokot, kellően friss, és NEM fényérzékenyít, hiszen csak nevében, jegyeiben citrusos. Az összpontosításban, gondolkodásban nagy segítség, lehet, hogy a híreket hozó-vivő Ikrek férfi is elfogadja.

Mindkét nembeli Ikrek-nek jót teszel a borsmenta olajjal, ami fizikailag is hűsít, és kitisztítja a gondolatokat. Ha pedig egy jó, mély fellélegzést szeretnél, vedd azt a keveréket, aminek Breathe a neve és a nemes babér olajától az eukaliptuszon át ott van a citrom, kardamom, a kámfor és a ravensara.

Ha bensőséges viszonyban állsz valamely Ikrekkel, próbáld ki a valódi szantált -férfi, vagy az ylang-ylangot-nő esetén. Kellemes napokat!  

 gemini.jpg

 {Képek forrása: pinterest, canoe lifestyle}

A bejegyzés trackback címe:

https://quintesszencia.blog.hu/api/trackback/id/tr9312559847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása